27.4.2011

Shop 'till you drop

(Ylhäällä päivän supermukava asu)
Poika lähti aamulla mummolaan "sairastamaan". Ihme vesirokko tämäkin kun näppylöitä on vähän ja virtaa paljon.... Taitaa olla vaan tehokas keino päästä mummolaan ;D En tykkää olla yksin kotona, en sitten yhtään, joten olin koulun jälkeen tehokas ja menin shoppailemaan. Kyllä, shoppailuakin voi joskus kutsua tehokkaaksi ajanvietoksi, varsinkin kun vaatekaappi kaipaa oikeasti täydennystä. Tälläistä tarttui mukaan:

Keltainen mekko One waystä.
Pitkä musta toppi H&M.
Valkoinen (???????) neule H&M. Luulenpa, että tästä neuleesta saattaa tulla yksi lempivaatteistani, mikä on hieman outoa koska sen sentään valkoinen. Mutta ehkä se onkin se luomuus mikä vetää minua puoleensa.... Huomasin muuten ilokseni, että kaupoissa on nykyään paljon luomupuuvillasta tehtyjä vaatteita.
Löysin ne vihdoinkin!! ♥ Pojan punaiset pillit odottivat löytäjäänsä Kävelykadun Lindexin alennusrekissä. Oli hyvin lähellä, etten suorittanut mitään tuuletusta keskellä Lindexiä. Lindexissä oli tänään viimeistä päivää kampanja, jossa sai 10€ alennusta ostaessaan 40€ lastenvaatteita, jotan minähän ostin.Nämä colleget olivat sitä osta 3 maksa 2 kampanjaa ja niihen kolmanneksi ostin itselleni tuollaiset vasemmanna olevat colleget lastenosastolta, tosin hieman isommat :)
Myös bokserit olivat ota 3 maksa 2, joten ostin uudempia ja isompia boksereita Pojalle.
Blogger se sitten rakastaa kääntää näitä kuvia... Tuo sininen paita ei pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa, mutta eipähän tuo Lindexinkään kuva ole paljoa parempi (linkki)... Sinisen paidan alla oleva valkoinen paita löytyi myös alerekistä. Paita lähti mukaan kokeilutarkoituksessa (kokeilen siis kauanko se pysyy valkoisena Pojan käsittelyssä) ja ale-tuotteissakin oli kampanja, nimittäin ota 2 maksa 1, joten jotain oli kassaneidin painostuksesta keksittävä.

Pääsiäinen meni jo

...mutta mä olen vähän hidas ja päivitän nyt meijän pääsiäisen tänne :)

Oltiin siis pe-su mun vanhempien luona ja yllä olevat kuvat on napatu heidän keittiöstään. Nuo vasemmassa kuvassa olevat puulaatikot ovat ihanat (isäni maalamat?). Oikeassa kuvassa ikkunalaudalla kasvaa ainakin tomaatteja ja paprikoita. Edessä oleva astiasto on isomummoni peruja ja takana olevan äitini on metsästänyt kirpputoreilta veljeni rippijuhliin.

Poika rakastaa kukkien kastelua
ja katsoa kun eno leikkaa moottorisahalla
ja ukin auttamista
ja puuhapeteilyä.
Nyt Pojalla on ilmeisesti vesirokko. Luulin, että Pojalla oli vesirokko jo viime vuonna mutta ilmeisesti toinen näistä oli sitten joku muu virus... Poika söi kuitenkin vähän laiskasti, joten tein pitsaa. Täytteenä tonnikalaa, sieniä ja maissia.
Voi huokaus tätä bloggeria ku se kääntää kuvia..... Mutta kuitenkin. Kysessä on siis Pojan päiväkotikuvauksen kuvat. Tarrakuvat lähetän sukulaisille heti kun muistan :)
Todiste siitä, ettei kaikki mene aina kuten Strömsössä. Kaivoin torstaina erästä suuresti vihaamaani pensasta ylös patiolle ja ilmeisesti silmääni lensi jotain, koska alaluomi turposi ja muuttui punertavaksi ja kipeäksi. Nyt silmä on jo niin terveen näköinen, että eiköhän tässä uskalla vapuksi laittaa piilarit.

21.4.2011

Viikonlopusta torstaihin

Tässä on nyt se Pojan polkupyörä, joka majailee mummolassa:

Ylhäällä ja alhaalla olevat kuvat ovat sunnuntailta. Kävelin äänestyspaikalta kotiin maisemareittiä ja kuvailin samalla.

Turun laidalla asumisessa on se hyvä puoli, että luonto on lähellä. Teimem Pojan kanssa maanantaina pajunkissojenmetsästysretken.

Metsästyksestä tuli nälkä, joka sammutettiin mozzarella-salaatilla.
Kävin vasta tänään hakemassa viime perjantaina Postiin ilmestyneen tätini lähettämän paketin jonka sisältä löytyi
  • Muumi-pussilakanasetti
  • Muumipehmo
  • 3 muumipalapeliä
  • Marimekon Jokapoika-paita kokoa 130
  • oranssi sadehatu, joka ei päässyt kuviin

10.4.2011

Vihdoinkin kevät!

Ja vihdoinkin blogimerkintä! Pari viime viikkoa ovat olleet sellaista pyöritystä että oksat pois. Tällä viikolla pitäisi rutistaa vielä kaksi tenttiä, vaikka kipukynnys tuntuu menneen ajat sitten. Mutta eihän kouluakaan ole jäljellä enää kuin huhti- ja toukokuu ja sitten koittaa toivottavasti työn täytteinen kesäloma :)
Istutettiin Pojan kanssa eilen tomaattia. Näköjään Poika osaisi istuttaa tomaatit itsekkin, kun äiti vaan neuvoisi. Täytyykin kokeilla seuraavan istutushomman kohdalla.
Kevät ja kevätvaatteet ♥ Oli ihana kaivaa Pojalle kaappien kätköistä vähän kevyempiä vaatteita. Pitäisi tehdä vaateinventaariota ja katsoa pienet pois ja metsästää uusia.Kännykkäni oli täynnä kuvia joissa on joko ruokaa tai Poika syömässä. Kaikki tuttavani tietävät minut ruuan ystäväksi, mutta kyllä jo hieman hävetti katsoa, miten joka toinen kuva oli ruuasta.... Mutta kuvisa kuitenkin Poika ja lohisalaatti.
Joskus Seppälästä tarttui mukaan tuollainen sulkakoru, johon tosin vaihdoin pidemmän nauhan. Tykkään siitä itse aivan hulluna!Oikeastaan tykkään koko kuvan mustavalkoisesta-lookista.
Vasemmalla on valkuaisvaahdolla kuorutettua uunipäärynää vaniljajäätelön kanssa ja oikealla tämän päiväistä makaroonilaatikkoa.
Testailimme Pojan kanssa tälläisiä yksi päivä. Nuo Muumit olivat oikein hyviä, mutta "mansikka"patukat olivat oikeasti 75% taatelia ja maistuivatkin kyllä siltä. Varmasti oikein hyviä sellaisten ihmisten mielestä, jotka pitävät taatelista. Itse en valitettavasti näihin lukeudu, joten jatkossa taatelipatukat saavat jäädä hyllyyn.
Pilvetön taivas ja +5-asteen lukema lämpömittarissa ajoivat meidät ylös, ulos ja patiolle. Siivoilin patiota ja mietin mitä sen kasvillisuudelle oikein tekisin. Vanhan asukkaan jäljiltä patiosa kasvaa kamala pensas (jonka kaivan taatusti ylös lähiaikoina...) ja ainakin yksi mansikantaimen. Minä tietysti haaveilin kukkaloiston ja hyötypuutarhna yhdistelmästä, mutta katsotaan nyt miten käy :)
Siinä on meidän viime keväänä tuunattu polkupyörä! Tai oikeastaan minun, sillä Ukki (=isaäni) oli ostanut Pojalle ikioman polkupyörän mummolaan :) Täytyy varmaan metsästää Pojalle oma pyörä kotiinkin. Tuo minun pyöräni on siskoni vanha, Pojan istuinkin on kierrätetty :)