27.4.2014

Blogitauosta, elämästä ja nollaamisesta

     Helmi- ja maaliskuu livahtivat ohi ilman postauksia. Kyllähän mä ajattelin aina välillä, että pitäisi tehdä postaus siitä ja tästä ja tosta, mutta jotenkin se aina jäi. Kyse ei kuitenkaan ollut siitä, ettenkö mä olisi mitään tehnyt. Ei, sukkia valmistui tasaisesti vaikka ompelukone taisi pölyttyä kiltisti hyllyllä. 
     Oli kuitenkin Poika, koulu, työt ja koti. Liikaa asioita yhdelle ihmiselle, mutta mistään ei oikein voinut luopua. Jossakin vaiheessa piti kuitenkin hengähtää, nollata. Koitin nollata päätäni helmikuun alkupuolella juhlimalla ja nollata juhlimistani tipattomalla helmikuun loppupuolelta huhtikuulle. Lopputuloksena tajusin, että meikäläisen pää nollaantuu tehokkaiten leipomalla tai hiomalla pinnatuolia tai upottaessa kädet multaan. Ja sitä mä ajattelinkin tehdä, nollata, ja samalla tasapainoilla muiden elämäni elementtejen kanssa. 
     Onko se helppoa? Tuskin. Koulua on kuitenkin jäljellä enää kuukausi ennen "kesälomaa". Kesällä on hyvä tehdä töitä kuin pieni eläin, mutta aina työpaikalta lähdettäessä vaihtaa vapaalle, hakea Poika päiväkodista ja piirtää koko piha täyteen katuliiduilla. Nauttia elämästä. Nollata.

26.4.2014

Tänään

 -Olen leiponut mustikkapiirakan
-Maannut laittoman paljon sängyssä 2048-peliä pelaten
-Pessyt pari koneellista pyykkiä
-Aloittanut pinnatuolien huolto-operaation
-Siivonnut ja jättänyt siivouksen vähän puolitiehen hiomisidean takia
-Syönyt Pojan kanssa Marianneja
-Katsellut Pojan leikkejä
-Miettinyt, että pitäisi tehdä kouluhommia
-Todennut, että huomenna on taas uusi päivä, jolloin voi tehdä niitä kouluhommia

20.4.2014

Flunssan jälkeen tuli viimein tunne

Vietellään Pojan kanssa pääsiäistä Mummolassa grillaillen ja Afrikan tähteä pelaillen. Mun torstaina alkanut flunssa alkaa näytellä loppumisen merkkejä samalla, kun mä tulen entistä tietoisemmaksi  nenäni ihon katastrofaalisesta kunnosta. Tänään tuli kuitenkin varma merkki tervehtymisestä, nimittäin halu tehdä jotain. Koska mulla ei ollut mukana mitään käsityövehkeitä, lainasin vanhempieni pihalla viihtyvää sirkkeliä ja tein meille lehtilaatikon vessaan. Laatikolle pitäisi näyttää vielä hiomapaperia ja kotona sitten maalia. Kevät ja käsityöinto, here I come!

15.4.2014

Minä täällä hei

 Kävin tänään vahtimassa äitiäni Ekomatilla. En tosin tiedä kumpi meistä tarvitsi enemmän vahtimista, minä vai äitini. Yllä ostokseni, jotka tosin äitini maksoi. Kiitos äiti 

PS. Teen myöhemmin tällä viikolla vielä postauksen blogitauon aikaiselta ajalta