21.7.2011

Sano se kankain

Olisi niin paljon sanottavaa, kerrottavaa ja haaveiltavaa, mutta ei kameraa jolla kuvittaa kaikki nämä sanat. No, kankaat ajavat tässä postauksessa samaa asiaa.
Mansikkavuoret. Tämä kuosi oli rakkautta ensisilmäyksellä, en vain ollut ennen tätä päivää löytänyt Mansikkavuoret-tuotteista Sitä Oikeaa. Niin, paino sanoilla ennen tätä päivää, nimittäin tänään löysin sen! Siellä se odotti minua, Skanssin Marimekossa, tuo ihana tunika sopivan pienillä mansikoilla. Palkkapäivä on ensi viikolla, joten juoksen salamana perjantaina töitten jälkeen Skanssiin katsomaan olisiko ihanuutta vielä jäljellä oikeassa koossa ;D
Päärynä. Ostin viime viikolla alenusmyynneistä 150cm Päärynä-kangasta hintaan 12€/m. Ideana olisi, että osasta tulee mekko ja osasta Pojalle jotain. Ensi viikolla olisi tarkoitus vaihtaa melkein koko asunnon järjestystä (Poika muuttaa makuuhuoneeseen ja minä olohuoneeseen), joten ehkä Poika saakin tästä kankaasta jonkun tyynynpäällisen.... Olisiko kenellekään ideoita mitä päärynäistä Pojalle voisi tehdä?
Räsymatto. En ole löytänyt yhtäkään inspiraatiokuvaa sisustusprojektiin, kankaita sen sijaan isonkin läjän, joista tämä on yksi. Tästä voisi tehdä verhot Pojan huoneeseen. Oikeastaan tämä kangas kuvaa koko visiotani Pojan huoneesta, eli paljonpaljonpaljon värejä!
Bo boo. Tykkään hurjana tästä kankaasta. Pojalla on tästä kankaasta yksi tekemäni tyynynpäällinen ja taloudesta löytyvät varmaan kaikki Bo boo -heijastimet, mutta... Kangas on vähän turhan automainen verhoksi. Ehkä siitä voisi tehdä Pojalle tyynynpäällisen johonkin isoon tyynyyn.
Jääkarhu. Tätä kuosia meillä on jääkaappimagneetin ja kahdn lämpöpussin verran. Blogissa ei taidakkaan olla yhtään kuvaa niistä lämpöpusseista jotka ompelin Pojalle hänen ollessa pieni... Ostin viimekesänä Marimekon tehtaanmyymälästä ison tyynyliinan tätä kuosia, jonka sitten purin. Tarkoituksena oli silloin (ja on yhä) leikata jääkarhut irti 3-4cm varalla ja ommella niistä tyynyjä. Toiselle puolelle ajattelin valkoista, ehkäpä jotain vanhaa lakanaa.
Sateenkaari. Ylhäällä on punainen ja alhaalla sininen. Ensin ajattelin jompaa kumpa näistä Pojalle verhoiksi, mutta kyllä tuo Räsymatto taisi viedä voiton. Näistä saisi kyllä jotain mutua kivaa...

Karkulaiset. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Karkulaiset. Kangas tuntuu inspiroivan ihmisiä erityisen paljon, tai ainakin olen itse nähnyt eniten marimekkotuunauksia nimenomaan tästä kankaasta. Tästä saisi hienon löhöämintyynyn ostamalla isolla painettua kangasta ja leikkaamalla sen 3-4cm varoilla.

PS. Oikeaan yläreunaan on taas ilmestynyt kysely, eli Tahtoisitko "Kysy, niin vastaan"-postauksen? Ideana olisi siis, että lukijat saisivat esittää minulle kysymyksiä esim. sähköpostitse ja tekisin sitten sellaisen postauksen, jossa vastaan näihin kysymyksiin. Mitä tahansa saisi kysyä, mutta mihinkään "Mikä sun kuppikoko on?" tuskin tulisi vastausta ;D

PPS. 5000 käyntiä rikki. Kiitos!

1 kommentti:

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!