18.11.2011

Poika miinus kitarisat plus tuubit

16.11 kello 12, TYKSin lasten päiväkirurginen osasto
Kuulon alenemisen takia Pojan korvia alettiin tutkimaan ja liimakorviahan sieltä löytyi kaksin kappalein. (Liimakorvassa tärykalvon sisäpuolelle on syystä tai toisesta muodostunut liimamaista eritettä, joka estää tärykalvoa liikkumasta kunnolla, eli heikentää kuuloa.) Myös kitarisat olivat hieman suurentuneet, joten ne päätettiin leikata samalla kertaa.
Ensin leikittiin.

Ja katsottiin Muumeja.
Leikkaukseen Poika pääsi kahden aikaan ilman pienintäkään pelkoa tai jännitystä. Hoitohenkilökunta oli vähän ihmeissään reippaasta pikkupotilaasta josta kanyylinkin laitto vain kutitti. 14:40 mut kutsuttiin sitten heräämöön. Poika oli itkuinen ja sekava (luonnollisesti) nukutuksen jäljiltä ja rauhottui vasta päästyään syliini. Lopulta kiipesin sairaalasänkyyn Pojan viereen ja annoin Pojan nukkua.
Neljältä Poika sai syödä. Ensimmäinen asia jota hän leikkauksen jälkeen pyysi oli juotava, joten hän sai mehua.
Aina kertoessani Pojalle leikkauksesta muistin viimeisenä mainita, että sen jälkeen saa jäätelöä ja tässähän tuo ensimmäinen jäätelö onkin. Illalla Poika lähti mummolaan hoitoon, sillä en voinut olla enempää poissa työssäoppimispaikastani, mutta meno on kuulemma ollut Poikamaisen vilkasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!