21.1.2012

Moi, mulla on uudet Hait!

Maanantaina sain etukäteissyntymäpäivälahjan vanhemmiltani, eli mustat Hai Frostit. Ai että rakastan noita saappaita! Ne on lämpimät ja söpöt ja ja ja... Hih.

täytän kolmen viikon päästä 21. Tuntuu jotenkin oudolta huomata, että hetkinen, mähän vanhennun! Ystävät ympärillä saavat lapsia, ostavat asuntoja ja autoja, menevät naimisiin, valmistuvat, osa eroaa ja osa vaihtaa alaa ja seison keskellä ja mietin mihin jengiin sitä kuuluiskaan. Onko olemassa kategoria nimeltä "Vuokralla asuvat kaksoistutkinnolla opiskelevat yksinhuoltajaäidit"? Tuskin. Mutta hei, mun piti selittää tosta lahjahaaveilukollaasista!
  • Muumimukeja. Tarvitseeko tätä edes perustella? Näitä mahtuis vielä kaappeihin. Valkkaan itselleni aina värikkään kupin, koska värikkäästä kupista juotu juoma maistuu aina paremmalta ja piristää mukavasti.
  • Marimekon penaali/lompakko. Musta on kiva säilyttää asioita pusseissa ja purkeissa. Out of sight, out of mind toimii. Tuo oikeassa ylänurkassa oleva lompakko on hankintalistan yläpäässä, sillä nykyinen lompakko on liian pieni ja aivan liian täynnä kaikenlaisia etukortteja ja -passeja (ja kaikki ovat tietysti niin tarpeellisia, ettei niitä voi hävittää...).
  • Sex and the city -boksi. Tämä on ollut haaveena jo pitkään. Musta on ihana käpertyä sohvalle peiton alle ja tuijottaa hömppää. Sinkkulämää toimii vähän samalla tavalla kuin Cosmopolitan, eli tyhjentää aivoja opettamatta oikeasti yhtään mitään. Paitsi no, mulla on tapana kattoa DVD:ni englanninkielisillä teksteillä, eli englantia saattaisi ehkä oppia taas pari sanaa.
  • Samsung Galaxy Ace. Puhelimeni takuu loppuu puolen vuoden päästä, eli kännykkä on aloittanut hitaan kuolemisen. Uusi tulokas voisi olla tälläinen Samsung Galaxy Ace hintaan 194€. Ostoajankohta on todennäköisesti helmikuun puoliväli syntymä- ja palkkapäivän jälkeen.

Alkaa uhkaavasti näyttää siltä, että me ei kääpiösitruspuun kanssa sovita toisillemme. Kyllähän me melkein puol vuotta ollaankin jo asuttu saman katon alla. Tältä se näytti ennen.

Tulppaanitkin nuupahtivat omituisesti. Mikäköhän kaikkia tämän huushollin kasveja vaivaa? Jouluamaryliksellä on menossa toinen kierros, samoin hyasintillä. Kaksi viikkoa sitten ostettu leikkolilja puskee uutta kasvustoa kolmesta kohdasta. Ei ymmärrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!