17.6.2012

Viikonlopun tunnelmia

                      
Pitkästä aikaa jotain päivän asun tyylistä. Vasemmalla siis mun päivän asu ja oikealla näkyy Pojan. (Mun nenä oli niin lytyssä, että se oli pakko sensuroida.) Toi puna-valkoinen huivi on uusin alelöytöni (H&M 5€). Tai oikeastaan yksi niistä hyvin harvoista löydöistä tänä vuonna.
 
 Käytiin eilen Caribiassa! 1½ tunnin jälkeen mä olin niin loppu, että totesin Pojalle pulikoinnin riittävän tältä päivältä. Poikahan olisi saadessaan uinut koko päivän (ja kiukutellut koko kotimatkan). Mutta meillä oli vallan hauskaa ja se jälkifiilis oli mahtava! Täytyy mennä toistekkin.Mä siivosin tänään makkarini. Se makkari on yks murheen kryyni, eikä siis pelkästään sisustuksen suhteen. Mun makkarista on mahdotonta saada sellasta nättiä yleiskuvaa, joten saatte tyytyä pelkkien tuunauskohteiden esittelyyn.
  •  Vasemmalla näkyy hyvä pala mun laatikko-/ matkalaukku-/ kierrätysfiksaatiotani. Toi kohta on yksi mmun suosikeistani koko asunnossa, ehkäpä siksi ettei siihen ikinä kasaannu mitään ylimääräistä kamaa.
  • Jep, se tuunattu yöpöytä sai ystäväkseen tuunatun jakkaran. Kaverukset näyttävät aika söpöiltä nököttäessään sävy sävyyn sängyn ja kangaslaatikoiden välissä.

Mä sain viimein itsellenikin Pojan tekemän hamasydämen. Tätä on kuulkaa odotettu! Laitoin nauhaksi erään helminauhani. Ainut vaan, että meillä oli kännykän kanssa pieni epäselvyyksiä tarkennuksesta...
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Pojan uusi tukka. Pitkän suostuttelun jälkeen Poika antoi mun leikata enkelikiharoitaan vähän lyhyemmiksi kesää varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!