13.11.2012

Täydellinen joulukuusi ja pari muuta

Birgit-lakanat ja Margareta-kangas IKEA | Vanhakaupunki- ja Lumimarja-kankaat Marimekko
Joulu tulee, halusitte tai ette. Tänä vuonna joulumieli on liikkeellä aikaisin. Suunnitelmissa siintää IKEAn kuusen koristama Margaret-kangas olohuoneeseen joulukalenteriksi, johon Poika saa aina joulukuisina päivinä laittaa koristeeksi jonkin jouluisan herkun (esim. konvehdin tai piparin) ja joka voidaan sitten joulun jälkeen riisua koristeista syömällä. Makuuhuoneeseen joulumieltä toisivat uudet lakanat ja verhot. Keittiönpöytä huutaa tänäkin vuonna syleilyynsä joulutähteä. Vielä kun jostakin löytäisi punaisen räsymaton olohuoneeseen.... Niin, ja ostaisi peltisen Annas pepperkakor -purkin, jonka voisi vaivihkaa elokuvia katsellessa syödä tyhjäksi piparkakuista. 

1 kommentti:

  1. Jouluhösläily on taas hyvässä vauhdissa. Mä kauhulla kattelin, kun osalla naapureista on jo valoköynnökset ja jopa kuuset pihalla! Siis mitä vattua, nyt on vasta marraskuu! Ja ne tosiaan ilmestyi pihalle jäpittämään joskus lokakuun lopussa.

    Mäki oon pohtinu joulukuusta, mut en tiedä mihin laittaisin sen ja saisko se olla rauhassa. :D Mut verhot oon silittänyt valmiiks ja käynyt kellarista hakee mun joululaatikon.

    VastaaPoista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!