18.11.2013

Kuukausi

 Joko joulusta saa puhua? Tai siis ei joulusta, vaan lahjoista. Lahjat kun pitäisi lähettää maailmalle vajaan kuukauden päästä. Ensimmäinen lahjapari sukkia valmistui eilen, mutta talon kaikki pienet virkkuukoukut ovat hukassa. Jäljellä on vain kymppi, joka viihtyy tällä hetkellä ystäväni vanhempien ystäväpariskunnan miehen edesmenneen äidin varastoista tulleiden kuuden (6) matonkuteita sisältävän jätesäkin sisällön välittömässä läheisyydessä. Lienee vissiin tarpeetonta sanoa, että mulla on käsityörintamalla muutama rauta taas tulessa. Mutta onneksi mulla on viikonloppuna öitä ja viikollakin pari vapaata.

PS. AMK:n ensimmäistä lukukautta jäljellä 2 päivää!

2 kommenttia:

  1. Onko nuo kuvassa näkyvät kuteet sukkahousua? Näyttää epäilyttävästi siltä...Mulla on ikuisuusprojekti leikellä rikkinäisistä sukkiksista kudetta, mutta se leikkaaminen on tuskastuttavan hidasta! Ehkä vielä joskus :D Olen kyllä kateellinen saamastasi määrästä matonkuteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkahousuahan ne :D Leikkaa vaan, ovat meinaan todella miellyttävää matskua työstää! Mulla alkaa taas menemään hermo ton matonkudekasan kanssa. Voikin olla, että kyselen ottaisiko vaikkapa joku päiväkeskus moista satsia vastaan lahjoituksena. Tai saathan säkin Heidi tulla ne hakemaan :D

      Poista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!