3.1.2015

Uusi vuosi, uudet haalarit


Jokainen on varmasti nähnyt joskus kaupungilla kolmannen asteen opiskelijoita juhlafiiliksissä haalarit päällä ja kaljatölkit kädessä. Jos ei muuten niin ainakin vappuna. Nuo haalareiden värithän osoittavat kantajansa opiskelemaa alaa, haalarimerkit ja helmet aktiivisuutta opiskelijabileiden ja -tapahtumien suhteen ja vaihdetut osat sosiaalisia suhteita. 
 Turussa kaikilla hoitajilla on keltaiset haalarit punaisilla taskuilla. Tosin nyt me kätilöopiskelijat kaikessa ammattiylpeydessämme tilasimme pinkit haalarit sinisillä taskuilla Tampereelta asti. Koko kevät tulee siis opiskelijabileiden osalta olemaan yhtä "Siis mitä sä oikein opiskelet? Mä en oo ennen nähny tollasta haalaria" -keskustelua.
Mä olen tapani mukaan muokkaillut aika tehokkaasti haalariani, esimerkkinä mainittakoon tuo vetketju jolla vanhan haalarin saa haettua haalarin sijasta housuiksi ja takiksi. Haalarimerkkejä ja toisten opiskelijoiden kanssa vaihdettuja palojakin on tullut ihan kiitettävästi, joten nyt olisi edessä vanhojen merkkejen ja tuunausten siirto uuteen haalariin.

Ei tule ainakaan tekemisestä pulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!