7.8.2010

Uusi koti esittelyssä

Olen vallan rakastunut makuuhuoneeseeni. Siitä tuli ihanan seesteinen. Tuo sängynpäätyyn nojaava taulu löysi eilen tiensä seinälle. Vasemmassa laidassa näkyvä peili päätyi keittiöön. Kuvat saattavat näyttää vähän hassuilta, en meinaan osaa käyttää tuota panorama-toimintoa vielä kunnolla....

Olohuone on aika pitkälti pyhitetty leikkimiseen ja tietokoneelle. Kuten kuvasta näkyy, meillä ei ole televisiota, enkä kyllä tiedä tuleeko sellaista jatkossakaan. Rakastan tuota sohvaa ja sohvatyynyjä ja verhoja ja ja ja ja... Oli pakko kuvata tuo verhojen alaosa. Valkoinen verho ei nimittäin olekkaan aluinpitäin verho, vaan lakana, johon mummoni on virkannut tuollaisen pitsin.
Tarvitseeko edes sanoa, että rakastan tuota keittiönpöytää ja noita tuoleja? Tuolit eivät näy ihan kunnolla, mutta 2 niistä on IKEAn Snillejä ja yksi joku vanha löytö. Koska en kuvan ottohetkellä omistanut yhtäkään maljakkoa, ruusut pääsivät kastelukannuun.
Viimeisenä on meidän eteinen. Valkoinen naulakko oli ennestään paikoillaan, mustat kenkätelineet ruuvvasin eilen kiinni Pojan nostellessa ruuveja lattialta pyydettäessä.

1 kommentti:

  1. Onnea Onnea Onnea Uuteen Kotiin!!
    Ihanan näköistä teillä :)
    Kirsi

    VastaaPoista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!