27.6.2010

Juhannuksen jälkipyykki

Eilen illalla päätin vihdoin ommella ylhäällä olevan mekon. Se on tehty vanhasta huivista ja samalla kaavalla kuin viime viikkoinenkin. Päätin kuitenkin vähän leikitellä kaula-aukolla, ja teinkin toiselle puolelle suuremman kaula-aukon. Tykkään valtavasti, että kaula-aukko paljastaa vähän selkää (tahtoisin selkätatuoinnin...), mutta tätä mekko voi pitää myös toisin päin, niin että suurempi kaula-aukko tuleekin etupuolelle. Rakastan tota kaavaa!
Sain aikaiseksi myös jättihupparin. Kaava taitaa olla Suuressa Käsityölehdessä, numerossa 10/08, jos oikein muistan. Huppari on tosi kätevä: leggarit alle ja menoksi. Ainut vain, että se on aika lämmin, eikä sovellu kesäilmoihin :( Oikealla on tämän päivästä lounasta, eli orvokkisalaatti! Orvokithan ovat syötäviä, mutta itse en uskaltaisi syödä sellaista kaupasta ostettua. Kuka tietää millaisia myrkkyjä niissäkin on käytetty... Nämä orvokit (ja salaatit) löytyivätkin luomuna omasta pihasta.
Ruukkuprojekti näyttää hyvätä, mutta tyssäsi perjantaina liimalakan loppumiseen... Oikeassa kuvassa näkyy "tilkintäprosessi", eli liimasin kuumaliimalla viisisenttiset ruukkujen pohjiin. Tiedän, se kuulostaa kamalalta, mutta on luultavasti halvin keino tilkitä pohjan reijät ;D Oikealla näkyy sitten jo decoupagetut ruukut. Yksi on valmis, kolme melkein ja yhdessä on pelkkä alusmaali. Käy tänään ostamassa lisää liimalakkaa ja ehkäpä spraylakkaakin..
Kävin eräänä päivänä vähän haistelemassa designia Vepsäläisessä. Jos mulla olisi rahaa, ostaisin pojalle tuollaisen muovikoiran joka vasemmalla on. Keltaisena tai punaisena. Oi. Oikealla oleva tuoli oli myös ihana, mutta kännykkä raiskasi sen värin (tietysti....).
Onkohan tämä kuva joku loppukevennys? Ehkä... En tiedä miksi Poika piiloutui kukkapenkin taakse, mutta kuvasta tuli aika hyvä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!