30.12.2010

Hei, sehän ompelee!

Poika sai vihdoinkin paidan siitä Iikku-Kiikun kankaasta. Paitaa ei ole vielä kokeiltu, mutta se on tehty samalla vanhalla kaavalla, eli eiköhän sen pitäis istua oikein hyvin.
Pikainen pyörähdys Myllyn Marimekossa aiheutti ihastumisen erääseen mekkoon. Hintaa mekolla oli aivan liikaa (n. 150€), enkä tajunnut ottaa mekosta kuvaa tehdäkseni samanlaista. Edes ystäväni Google ei löytänyt kyseisen mekon kuvaa, joten oli pakko pinnistellä muistin kanssa ja piirtää. Tuloksena yllä oleva luonnos suttuisen käsialani kanssa. Täytyykin siis pistäytyä kangaskaupassa....
Blogger käänsi taas kuvani............ murrr. Kuvassa on kuitenkin Snapple-korkkeja. Totesin yks päivä Snapple-pulloa avatessani, että niissähän on siistin näköiset korkit tarran alla. Ideana olisi käydä Tiimarissa ja ostaa rintamerkkikamoja ja tehdä parit rintamerkit.
Melkein lupasin jo itselleni lopettaa joulu-höpinät täällä blogissa, mutta sitten tajusin, että tämä koruhan on vielä esittelemättä! Kyseessä on siis Pojan tädin minulle tekemä koru. Ihana, eikö? Vielä kun saisin metsästettyä noita tyttö-helmiä jostakin.... Tämän korun helmet on ostettu Norjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!