7.12.2010

Rakas Joulupukki...

En ole tehnyt pitkään aikaan lahjalistaa. Tässä tulee taas haaveilua.
Jokaisen naisen sisällä asuu pieni kenkäfriikki. Oma kenkäfriikkini on jo pari vuotta metsästänyt keltaisia 360-tennareita. Myös valkoiset ja harmaat tennarit olisivat tervetullut lisä kenkätelineeseeni. Kenkiä saa mm. Kenkä Mekan verkkokaupasta. Toisaalta sisäinen kenkäfriikkini huutaa korkokenkiä. Molemmat parit ovat Spiritstoresta.
Rakastan sisustamista. Uusimmassa Kaksplussassa oli kuva City Sunday -lehtitelineestä
ja oi kyllä, ottaisin lehtitelineen epäröimättä kotiini. Ainut este on hinta. 125€ on aivan liikaa opiskelijan kukkarolle. Mulla taitaa olla aika kallis maku?
Loput esineistä/huonekaluista ovat onneksi kukkaroystävällisesti Ikeasta. Knappa-valaisin päätyy todennäköisesti vielä makuuhuoneen kattoon, samoin Snille-tuoli löytää tiensä keittiöön muitten kaltaistensa joukkoon. Poika saa jossakin vaiheessa Kura-sängyn, mutta tuskinpa ihan heti. (Poika nukkuu yhä kltisti pinnasängyssä huom huom!) Peltipurkkeja ei voi koskaan olla liikaa! Rakastan sulloa tavarat purkkeihin ja laatikoihin piiloon. Olen katsellut tuota kelloa Ikeasta varmaan vuoden päivät, mutta ne ovat aina loppu? No, ehkäpä jatkan vain Elvis-seinäkellon metsästystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!