7.1.2011

Kaikkea, ja ei oikeastaan mitään

Olen tehnyt viime aikoina laiskasti käsitöitä, mikä on vähän outoa. Onneksi joku muu tekee niitäkin hommia, sillä sain äidiltäni vasemmalla olevan liilan tuubihuivin. Olen vallan rakastunut kyseiseen huiviin, tosin sen pitämisessä on yksi pikkupikku mutta. Mä en nimittäin omista oikeastaan mitään liilaa. Yhdessä hameessa on liilaa, mutta hyvä huivi menee haaskuuseen jos sitä voi pitää vain yhden hameen kanssa..... Täytyykin varmaan hankkia a) liilat kengät tai b) liilat villasukat. Tahtoisinkin lisää villasukkia. Täytyy varmaan opetella taas kutomaan..... Oikealla on yhtä lempiruokaani, haloumi-surimi -salaattia. Hyvänä päivänä Poikakin syö innolla koko annoksen ja pahana päivänä pelkät surimit :)
Eilen meillä oli hömppäpäivä. Poika kyseli jo aamusta, että lähdetäänkö keskustaan, mutta valitettavasti meidän piti vain tyytyä pulkkamäkeen ja Nalle Puh -elokuvaan.
Näin joskus Henkassa&Maukassa ihanat tyllihameen. Tylli oli sellasta pehmeää, ei kovaa jota aina erehdyn ostamaan kangaskaupasta. Ajattelin aina ostavani hameen alennusmyynneistä ja jätin sen kauppaan. Tänään lähdin sitten etsimään hametta, tuloksetta. Kummassakaan keskustan H&M:ästä ei hametta löytynyt. Kiersin myös Lindexin, Seppälän ja Spiritstoren hameen toivossa. Lopulta hame löytyi Gina Tricotista 50% alennuksella. Oikealla on kuva hameesta ja vasemmalla tekemäni mekko, jonka kanssa olin liikkeellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!