23.2.2011

Hiihtoloma on hieno asia

Sukulaisilta syntymäpäivälahjaksi saamaani tiskikone kotiutui meille tosin jo ystävänpäivänä. En tiedä, miten olen selviytynyt ennen sitä! Nyt tulee kokattua huolettomammin kuin ennen.
Sunnuntaiselta IKEA-reissulta lähti mukaan vihdoin se Knappa. Alhaalla kuva makuuhuoneen nykytilasta, joka ei kyllä viime kuvasta ole paljoa muuttunut.

Meillä oli vanha toimimaton näppäimistö, josta päätin eilen ottaa kaikki näppäimet talteen askartelua varten. Poika tahtoi myös osallistua, joten näytin hänelle miten näppäimet saa helpoiten pois. Näppäinten löydettyä tiensä jemmaan olisi Poika tahtonut käydä seuraavan näppäimistön, eli sen käytössä olevan, kimppuun. Toivottavasti en jokin päivä löydä omaa näppäimistöäni kaluttuna.
Poika päätti kokeilla, miltä päiväunet maistuvat äidin kitarakotelossa :)
Rakastan täytettyjä leipiä, joten meillä syödään niitä aika usein. Varsinkin yllä olevaa, jossa on täytteenä salaattia, juustoa, suippopaprikaa ja mustapippurilla maustettua munakasta.
Eilen tuli tehtyä myös kerroskiisseliä. Valkoinen kiisseli on maitokiisseliä ja ylempi vadelma-mustikka-Juissista tehtyä mehukiisseliä. Näitä tehdessäni mietin, miksi ylipäätänsä raahaan kaupasta kiisseleitä ja vanukkaita, kun kotona saa tehtyä aivan yhtä hyviä (ellei parempia) ilman lisäaineita ja vieläpä halvemmalla.
Tänään kävimme pankissa tyhjentämässä Pojan säästöpossut. Tietysti sitä piti myös piipahtaa (ihan vähän) Marimekossa. Poika rakastui oikealla olevaan autolaukkuun. Äitistäkin laukku oli hurmaava, kunnes vilkaisin hintalappua..... 59€ pienen pojan repusta on kyllä paljon (liikaa!!) opiskelijabudjetille. Mutta eikös tuota kangasta ollut myynnissäkin? Täytyy varmaan ostaa ja vähän ommella. Poika unohti laukun nopeasti, ainakin kun mentiin Heselle, jossa fish&chips ja isot ranskalaiset hävisivät nopeasti kahteen pekkaan.
Luin netistä, että Halosella myytäisiin hai-saappaita, joten pakkohan siellä oli käydä vilkaisemassa. Siellä ne odottivat, keltaiset hai-saappaat kokoa 38. Harmi vain, että hintaa oli 59€ (joka tuntuu muuten olevan päivän summa?). Alkuviikosta bongasin hai-saappaita lähi-Prismassamme hintaan 42,90€, joten en aijo mokomista maksaa yli viittäkymppiä. Tänään olisi tarkoitus lähteä veljen kanssa metsästämään saappaita Turun (ja Myllyn) Prismoista :)

2 kommenttia:

  1. Hei, mikä valaisin tuossa knappa-valaisimessa on kuin on noin noin viileän valkoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiskohan joku IKEAn energiansäästölamppu? Iha varmaks en kyllä muista...

      Poista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!