26.2.2011

Rakas kevät

Tulisitko nopeasti, jotta pääsen käyttämään tänään ostamiani Hai-saappaita? :) Kuivilla keleillä voisin vetäistä jalkaa vuoden vanhat Kolme60-merkkiset turkoosit tennarit ja kaulaan värikkään huivin mustan tuubin sijasta.
Olen aivan kevät-fiiliksissä. En malttaisi odottaa lumikinoksien sulamista! Tahtoisin vetäistä jalkaan kumpparit tai tennarit ja jättää takin suosiolla kotiin ja nauttia auringonpaisteesta ja lintujen laulusta ja kukista jajaja.... Kyllä, hiihtolomani loppuu huomenna.

Mutta tosiaan ne hait. Metsästin puoli Turkua läpi, mutten löytänyt keltaisia mistään muualta kuin Haloselta. Btw, hai-saappaat ovat tarjouksessa (49,90€) Turun Citymarketeissa. Väreinä musta, sininen, punainen, oranssi ja lime. Prismoissa sinisiä ja punaisia saa hintaan 42,90€.
Saappaista paitoihin. Alkuviikosta postilaatikkoomme oli ilmestynyt salaperäinen lappu suuresta kirjeestä, joka pitäisi noutaa postista. En ollut tilannut mitään, joten olin hieman epäileväinen mitä postista löytyisi. Kirje oli tädiltäni ja se sisälsi Marimekon paidan ja sukat sekä Niiskuneiti-villapaidan, jonka äitini on joskus tehnyt minulle. Kaikki vaatteet oli kierrätetty serkku(je)ni kautta, kuten suvussamme on tapana.
Äidin pikku apulainen on laajentanut reviiriään tiskikoneen täyttämiseen. Poika osallistuu mielellään kotitöihin; tuo lautaset pöydästä, laittaa aterimet tiskikoneeseen, vie roskat roskikseen ja pyykit pesukoriin, kuivaa suihkun lattian kylvyn jälkeen ym. mihin pieni lapsi pystyy. Suihkun lattian kuivaamisesta on tullut Pojan juttu, johon äiti saa osallistua vain pyydettäessä.
Näin tänään Skanssissa tälläisen. Kuva tärähti juuri sopivasti, mutta kyltissä pitäisi lukea "Sähköauton latauspiste". En tiennytkään, että tälläisiä on julkisilla paikoilla! Sähköautot tuntuvat jotenkin kaukaiselta ajatukselta, mutta ilmeisesti niitä on Turussa.

1 kommentti:

  1. Nyt huomasin tämän sinun blogisi,joka on muuten todella hyvä. Mutta onhan taaskin kevät,ja samat asiat ovat edessä. Minullakin on tuollaiset keltaiset hai-saappaat. Ne on mukava laittaa jalkaan,ja pidän niitä paljon. Iltoihini kuuluu lasten kuskaaminen harrastuksiin,ja kun istun auton ratissa,niin kyllä hait ovat usein jalassa. Niillä kun minä ajan,niin en taatusti ole Suomen surkein kuski. Kyllä niillä on niin hyvä painella polkimia. Tottakai,pitää suosia mahdollisimman paljon julkisia kulkuneuvoja,mutta se ei aina ole mahdollista.

    VastaaPoista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!