25.3.2011

Hengissä sittenkin!

Moni saattaa miettiä missä olemme olleet nämä kaksi viikkoa. No, olemme ravanneet tätä pyhää koti-päiväkoti-koulu-kauppa-lääkäri -ympyrää, joka taitaa olla liiankin tuttu jokaiselle opiskelevalle pienen lapsen vanhemmalle.
Jossakin välissä vaihdoin kuitenkin keittiön verhon. IKEAn jämäkangas sai väistyä vanhan kierrätetyn valoverhon tieltä. Koko keittiö tuntuu paljon valoisammalta uuden verhon kanssa, mutta samalla verho on ehkäpä hieman liian vaalea.
Mietin mitä tekisin oikealla olevasta vanhasta verhosta. Ehkäpä mekko tai bolero tai tai tai...
Tehtiin Pojan kanssa patonkeja toissapäivänä. Vasemmalla olevat leivät eivät tosin aivan vastaa käsitystäni patongista, mutta pääasia että Pojalla oli hauskaa leipoessa ja leivät maistuvat hyvältä.
Muistatteko, kun suunnittelin tekeväni valkosipuli-herneenverso -pestoa? No mähän tein ja siitä tuli aivan järkyttävän pahan makuista! Harmitti, että olin leikannut kaikki herneenversoni siihen kammotukseen. Yleensä heitän versot ja mullat aina pois kun olen käyttänyt versot, mutta tällä kertaa unohdin ja onneksi unohdinkin. Versot kasvavat nimittäin takaisin. Ylhäällä oikealla on kuva uudelleen kasvaneista versoista.
Vasemmalla kuva leikatuista versoista ja salaattitilanteesta ja oikealla samat kasvit noin viikkoa myöhemmin.
Kävimme myös vanhempieni luona niin, että ehdimme nähdä viimeisen pennun ennen kuin hänen uudet omistajansa saapuivat. Onneksi he saapuivat nopeasti, sillä olisin hetkenä minä hyvänsä voinut kantaa tämän suloisuuden kotiini ♥ En usko, että Poika olisi laittanut yhtään pahakseen.
Jos olisi enemmän aikaa, rahaa ja tahtoa, ottaisin koiran. Tällä hetkellä koira ei sovi kuvioon, ei sitten mitenkään. Onneksi kaikki pennut saivatkin hyvät kodit :)Poika on ihastunut imurointiin.
Kävimme tänään Pojan ja veljeni kanssa shoppailemassa. Keltaiset hai-saappaat saivat kaverikseen keltaisen neuleen (14,95€) HM:stä ja Poika valitsi itselleen punaisen Mikki Hiiri -paidan (4,95€). Huomenna olisi tarkoitus suunnata kohti Turun keskustaa, jossa tavoitteena olisi ostaa muutamat koulukirjat, legginssit ja piipahtaa Kävelykadulla katselemassa vaaliehdokkaita.
Olemme Pojan kanssa kovia syömään (myös ulkona) joten tänää piipahdimme yhteen lempipaikoistamme. Kyseessä oli tietenkin Myllyn Taco bar. Kuvasta päätellen Poika olisi halunnut annoksen saapuvan hieman nopeammin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!