10.4.2011

Vihdoinkin kevät!

Ja vihdoinkin blogimerkintä! Pari viime viikkoa ovat olleet sellaista pyöritystä että oksat pois. Tällä viikolla pitäisi rutistaa vielä kaksi tenttiä, vaikka kipukynnys tuntuu menneen ajat sitten. Mutta eihän kouluakaan ole jäljellä enää kuin huhti- ja toukokuu ja sitten koittaa toivottavasti työn täytteinen kesäloma :)
Istutettiin Pojan kanssa eilen tomaattia. Näköjään Poika osaisi istuttaa tomaatit itsekkin, kun äiti vaan neuvoisi. Täytyykin kokeilla seuraavan istutushomman kohdalla.
Kevät ja kevätvaatteet ♥ Oli ihana kaivaa Pojalle kaappien kätköistä vähän kevyempiä vaatteita. Pitäisi tehdä vaateinventaariota ja katsoa pienet pois ja metsästää uusia.Kännykkäni oli täynnä kuvia joissa on joko ruokaa tai Poika syömässä. Kaikki tuttavani tietävät minut ruuan ystäväksi, mutta kyllä jo hieman hävetti katsoa, miten joka toinen kuva oli ruuasta.... Mutta kuvisa kuitenkin Poika ja lohisalaatti.
Joskus Seppälästä tarttui mukaan tuollainen sulkakoru, johon tosin vaihdoin pidemmän nauhan. Tykkään siitä itse aivan hulluna!Oikeastaan tykkään koko kuvan mustavalkoisesta-lookista.
Vasemmalla on valkuaisvaahdolla kuorutettua uunipäärynää vaniljajäätelön kanssa ja oikealla tämän päiväistä makaroonilaatikkoa.
Testailimme Pojan kanssa tälläisiä yksi päivä. Nuo Muumit olivat oikein hyviä, mutta "mansikka"patukat olivat oikeasti 75% taatelia ja maistuivatkin kyllä siltä. Varmasti oikein hyviä sellaisten ihmisten mielestä, jotka pitävät taatelista. Itse en valitettavasti näihin lukeudu, joten jatkossa taatelipatukat saavat jäädä hyllyyn.
Pilvetön taivas ja +5-asteen lukema lämpömittarissa ajoivat meidät ylös, ulos ja patiolle. Siivoilin patiota ja mietin mitä sen kasvillisuudelle oikein tekisin. Vanhan asukkaan jäljiltä patiosa kasvaa kamala pensas (jonka kaivan taatusti ylös lähiaikoina...) ja ainakin yksi mansikantaimen. Minä tietysti haaveilin kukkaloiston ja hyötypuutarhna yhdistelmästä, mutta katsotaan nyt miten käy :)
Siinä on meidän viime keväänä tuunattu polkupyörä! Tai oikeastaan minun, sillä Ukki (=isaäni) oli ostanut Pojalle ikioman polkupyörän mummolaan :) Täytyy varmaan metsästää Pojalle oma pyörä kotiinkin. Tuo minun pyöräni on siskoni vanha, Pojan istuinkin on kierrätetty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!