27.4.2011

Pääsiäinen meni jo

...mutta mä olen vähän hidas ja päivitän nyt meijän pääsiäisen tänne :)

Oltiin siis pe-su mun vanhempien luona ja yllä olevat kuvat on napatu heidän keittiöstään. Nuo vasemmassa kuvassa olevat puulaatikot ovat ihanat (isäni maalamat?). Oikeassa kuvassa ikkunalaudalla kasvaa ainakin tomaatteja ja paprikoita. Edessä oleva astiasto on isomummoni peruja ja takana olevan äitini on metsästänyt kirpputoreilta veljeni rippijuhliin.

Poika rakastaa kukkien kastelua
ja katsoa kun eno leikkaa moottorisahalla
ja ukin auttamista
ja puuhapeteilyä.
Nyt Pojalla on ilmeisesti vesirokko. Luulin, että Pojalla oli vesirokko jo viime vuonna mutta ilmeisesti toinen näistä oli sitten joku muu virus... Poika söi kuitenkin vähän laiskasti, joten tein pitsaa. Täytteenä tonnikalaa, sieniä ja maissia.
Voi huokaus tätä bloggeria ku se kääntää kuvia..... Mutta kuitenkin. Kysessä on siis Pojan päiväkotikuvauksen kuvat. Tarrakuvat lähetän sukulaisille heti kun muistan :)
Todiste siitä, ettei kaikki mene aina kuten Strömsössä. Kaivoin torstaina erästä suuresti vihaamaani pensasta ylös patiolle ja ilmeisesti silmääni lensi jotain, koska alaluomi turposi ja muuttui punertavaksi ja kipeäksi. Nyt silmä on jo niin terveen näköinen, että eiköhän tässä uskalla vapuksi laittaa piilarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!