27.4.2011

Shop 'till you drop

(Ylhäällä päivän supermukava asu)
Poika lähti aamulla mummolaan "sairastamaan". Ihme vesirokko tämäkin kun näppylöitä on vähän ja virtaa paljon.... Taitaa olla vaan tehokas keino päästä mummolaan ;D En tykkää olla yksin kotona, en sitten yhtään, joten olin koulun jälkeen tehokas ja menin shoppailemaan. Kyllä, shoppailuakin voi joskus kutsua tehokkaaksi ajanvietoksi, varsinkin kun vaatekaappi kaipaa oikeasti täydennystä. Tälläistä tarttui mukaan:

Keltainen mekko One waystä.
Pitkä musta toppi H&M.
Valkoinen (???????) neule H&M. Luulenpa, että tästä neuleesta saattaa tulla yksi lempivaatteistani, mikä on hieman outoa koska sen sentään valkoinen. Mutta ehkä se onkin se luomuus mikä vetää minua puoleensa.... Huomasin muuten ilokseni, että kaupoissa on nykyään paljon luomupuuvillasta tehtyjä vaatteita.
Löysin ne vihdoinkin!! ♥ Pojan punaiset pillit odottivat löytäjäänsä Kävelykadun Lindexin alennusrekissä. Oli hyvin lähellä, etten suorittanut mitään tuuletusta keskellä Lindexiä. Lindexissä oli tänään viimeistä päivää kampanja, jossa sai 10€ alennusta ostaessaan 40€ lastenvaatteita, jotan minähän ostin.Nämä colleget olivat sitä osta 3 maksa 2 kampanjaa ja niihen kolmanneksi ostin itselleni tuollaiset vasemmanna olevat colleget lastenosastolta, tosin hieman isommat :)
Myös bokserit olivat ota 3 maksa 2, joten ostin uudempia ja isompia boksereita Pojalle.
Blogger se sitten rakastaa kääntää näitä kuvia... Tuo sininen paita ei pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa, mutta eipähän tuo Lindexinkään kuva ole paljoa parempi (linkki)... Sinisen paidan alla oleva valkoinen paita löytyi myös alerekistä. Paita lähti mukaan kokeilutarkoituksessa (kokeilen siis kauanko se pysyy valkoisena Pojan käsittelyssä) ja ale-tuotteissakin oli kampanja, nimittäin ota 2 maksa 1, joten jotain oli kassaneidin painostuksesta keksittävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!