15.12.2011

Joulu on jo ovella...

mutta ei vissiin meidän.
Yllä kuva eilisestä joulukorttipajasta. Koitin saada Poikaa innostumaan hamahelmistä tuloksetta. Hopeatee oli Pojasta paljon mieluisempaa.
Turun talvi on tänäkin vuonna ollut... noh... turkumainen. Yllä kuva Pojasta Joulumarkkinoitten jälkeen syömässä muikkuja Kopkolmion katoksessa. Tuona iltana satoi kaatamalla vettä, joten muita kuvia ei ole.
Mä olen viimeiset 6 viikkoa viettänyt työssäoppimisessa. Mä olen oppinut tuhat ja yksi asiaa ja nauttinut työstä, mutta samalla kärsinyt tunnontuskista. Pojan piti nimittäin mennä joka aamu päiväkotiin klo 6:30, eli heti päiväkodin auetessa, jotta ehdin 6:35 lähtevään bussiin ja seitsemäksi töihin. Aamut sujuivat yllättävän hyvin ilman isompia riitoja, enkä myöhästynyt kertaakaan tuosta bussista. Yllä kiitoskakku työssäoppimispaikalle. Maistui kuulemma hyvältä (en ehtinyt itse maistaa sitä ennen kuin se oli jo syöty!).
Todiste siitä, että Turussa on ollut tänä talvena lunta! Ei ole tosin enää. Lämpötilakin tuntuu olevan siinä +5 kieppeillä.
Kukkapenkkien tilanne. Vasemmalla kehäkukkia ja muutama herneenverso ja oikealla läheltä kuvattu herneenverso. Jos ilmat jatkuvat tälläisinä niin meillähän on tammikuussa kukkia pihalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!