1.12.2011

Muutto nro 2

Se oli marraskuun alkua kun näin unta muutosta. Unessa laitoin keittiöön valkoiset pitsiverhot, samantyyliset jotka olivat silloisessa asunnossamme. Seuraavana päinävä sähköpostissani oli viesti, jossa kerrottiin, että meillä olisi mahdollisuus muuttaa sisäpihan toisella puolella olevaan kolmioon. Halusin asunnon, mutta samalla suurempi vuokra pelotti. Hyväksyin kuitenkin asunnon ja sainkin kannattavan työkeikan marraskuun loppupuolelle. Tätä sanoisin jo kohtaloksi! Muuttamaan pääsimme 29.11.
Yllä oleva kuva on otettu eilen olohuoneen pimeimmästä nurkasta. Kuten kuvasta näkyy, meillä on laminaatti ja mielestäni aivan jumalattoman iso olohuone! 22 neliötä pelkkää olohuonetta! Koko asunnon koko on siis 61 neliötä plus patio. Ei voi muuta sanoa, kun että huh huh. Miten onnellinen ihminen voi olla pienistä asioista, kuten laminaattilattiasta? Ilmeisesti valtavan onnellinen.
(Hukkasin muutossa muistikortin adapterin, joten lisää kuvia tulee vasta kun löydän adapterin ja saan vähän laatikoita purettua.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!