11.8.2012

Morkkispussi

Salmiakkisuklaan himossani päätin ostaa kaupasta kaksi levyä ei-niin-salaista rakkauttani salmiakkisuklaata. Saan niistä sitten pussakan, selittelin itselleni. Huono veto, erittäin huono. Siis pussi on kyllä nätti mustine vuorineen, mutta laktoosi-intoleranssi ei. 
Ihmiset kysyvät multa joskus kaipaanko lihaa. Yli kuuden vuoden jälkeen on helppo sanoa, että en. Enhän mä edes muista miltä liha maistuu. Mutta laktoosipitoisia ruokia kaipaan. Maitosuklaata, Sourcream&Onion -sipsejä, mozzarellaa, haloumia, Fanipaloja, halpaa jugurttia ja jäätelöä, lakritsipingviiniä, salmiakkijäätelöä, juustokuorrutteisia sämpylöitä... Ylipäätänsä sitä, että huoltoasemalta/ ravintolasta löytää sopivaa ruokaa. Vaikka meillä on aina syöty tosi vähän eineksiä, nyt ei syödä sitäkään vähää. Pescovegetarististen ja laktoosittomien einesten löytyminen on usein aika lottovoitto, ellei sitten satu tykkäämään Saarioisten tonnikalaroiskeläpästä (yäk).
Menipä kitinäksi... Noh, ehkä te selviätte pienestä avautumisesta.

2 kommenttia:

  1. moi jos sielläpäin on Lidl kauppa niin tutkippa ritter sport minttu täyte suklaa siinä ei tietääkseni ole laktoosia ja hirmu hyvän makuinen =0) tarkista siitä tuotesisältö koska levyssä ei lue että se on laktoositon =0) ja varmaan paketista voi ommelle jotain kanssa =0)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, täytyy varmaan tarkistaa :)

      Poista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!