15.9.2012

Kaksi takana, kolme edessä


(heijastin Turun veripalvelutoimisto | lakut  12kpl/10€)
(karvakaverit olivat kaljukaverilla lainassa)
Kävin eilen äidinkielen tekstitaidon jälkeen luovuttamassa verta. Ystäväni naureskeli, että taidat olla masokisti kun ensin imetää ulos tieto ja seuraavaksi vielä verikin. Pakkohan mussa on olla masokistin vikaa, kun olen  tähän hommaan lähtenyt. Mä en ole yleensä mitään stressaajatyyppiä, mutta jännitän ihan valtavasti noita ylppärikokeita. Vatsa heittää koeaamuina aina karusellia. No, ei ole onneksi montaa aamua enää. Tämän jälkeen pitäisi tehdä opinnäytetyö ja keväällä onkin jo kirjoitusten toinen osa. Ohhoh. Kaikkeen määki aina itteni tungen! En ole ehtinyt tekemään kunnolla edes käsitöitä niin stressileveli lähentelee kolmea miljoonaa...


Takana:
englannin kuuntelu, äidinkielen tekstitaito


Edessä:

englannin tekstiosuus, äidinkielen essee, psykologia

Hamassa tulevaisuudessa:

ruotsin kuuntelu, ruotsin tekstiosuus, terveystieto

2 kommenttia:

  1. Ihana heijastin :) voiku mäkin uskaltaisin mennä luovuttamaan verta, en taida vaan uskaltaa kun on kauhea verikammo. Tsemppiä kouluhommiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin hetken toimistolla, että montako heijastinta kehtaan ottaa mukaan :D Jos joskus uskaltaudun luovuttamaan niin muista, että luovutuksen saa keskeyttää koska tahansa :) Ainakin Turussa henkilökunta on täynnä ihania ihmisiä, jotka todella huolehtii luovuttajan hyvinvoinnista! Ja kiitos tsempeistä, eiköhän tää taas tästä :)

      Poista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!