23.1.2014

Sonja on terve kun se kutoo

 Olin noin kuukauden kutomatta. Sitten muistin Bestikselle luvatut körttisukat ja otin puikot mukaan kouluun. Meni pari päivää ja tässä tulos. On se kutominen näköjään kuin pyörällä ajamista. Huomaa, että meikäläinenkin on toipunut työshokista kun kutominen alkaa taas maistumaan.

6 kommenttia:

 1. Neuloo! Se on neulomista! Siinä olet savolaisempi kuin minä, kun syöt niitä hirveitä muikkuja, mutta niin turkulaisittain puhut neulomisesta kutomisena! pthyi! sanon minä! ;D

  Mut oli tekniikkasi mikä hyvänsä, nuo on kyllä muikiat sukat! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä puhun neulomisesta ja kutomisesta ihan sekasin, en vieläkää oike tiiä et kummasta pitäs puhua :D Mutta kuten rakas muikkujen vihaaja huomaat, tunnisteessa lukee kuitenkin neulottua. Tätä se kaksi kulttuuria teettää, olisivat edes eri kieliä savo ja turkkunen :D

   Poista
 2. Kangaspuillako sukkasi teit?!? Tuskin. Ihan vaan tiedoksi et puikoilla neulotaan...!

  VastaaPoista
 3. Ai miten hienot sukat,miten pitkä varsi noissa on ja mitä vahvuutta lanka ? Tahtoisin tehdä samanlaiset hai-saappaisiin jotka muuten hölskyvät jalassani vaikka koko on sama 39 jota muuten käytän ! Sukat pitää tehdä niin pitkiksi että sukan varret voi kääntää saappaan varrensuun päälle !
  Tanja

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)

  Nuo sukat on tehty ihan 7 veljestä -langasta. Varsi on näissä muistaakseni jotain 13 sentin luokkaa, eli saat tehdä kyllä aika monta körttikuviota noitten kolmen päälle :)

  VastaaPoista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!