15.12.2014

Rakas Joulupukki, tule Marimekon kautta

     Se kysymys on aina yhtä vaikea. "Mitä sä haluat lahjaksi?"  Kysyjästä riippuen saatan esittää vastakysymyksen "No mikä on sun budjetti?", mikä vasta rahasta puhumatonta suomalaista hämmentääkin. Kysyessäni kysymyksen ei tarkoituksenani mitenkään ole udella kenenkään varallisuutta tai paljonkos sitä nyt ollaan valmiita uhraamaan minuun. Kysyn, koska se tekee asioista huomattavasti helpompia. Kysyn, koska oikeasti tiedän mitä kyseisellä summalla saa, mitä tarvitsisin ja mitä voisin haluta. Koska arvostan tehokkuutta ja käytännöllisiä lahjoja. 
     Musta on ihana antaa lahjoja. Musta on ihana miettiä mitä vastaanottaja tarvitsisi, mistä hän pitää, mikä hänelle sopisi. Tonttuiluni on oikeastaan juonimista. Keräilen vinkkejä sieltä täältä ennen varsinaisen päätöksen tekemistä. Tiedän, että kaikki eivät ole samanlaisia. Meillä on itseasiassa veljeni kanssa joulun alla tapana, että hän  antaa budjetin ja mitä talutan hänet kauppaan ja osoitan mitä haluan. Itse hän joutuu paketin paketoimaan, mutta hän säästyy tuskailulta ja minä joltakin ei-toivotulta. Oikeastihhan mulle o valtavan helppo ostaa lahjoja. On kaksi takuuvarmaa niksiä, ja ne ovat musta-valkoinen marimekko ja 7 veljestä -lanka. Poika on vielä helpompi. Jos paketti sisältää legoja, on hän myyty. Vaikka olemme Pojan kanssa hyvin helppoja, kasasin pukille kollaasin tälle joululle. 
     Ensimäisestä kuvasta löytyy Marimekon astioita. Mä hävitin kesällä kaikki eidän muumimukit ja tilalle hommattiin marimekkoja. Ja hienostihhan nuo toimivat. Meillä on Pojan kanssa molemmilla omat suosikkimme. Vielä omistamattomia suosikkeja näkyy kuvassa, jossa Kukkuluuru-muki ja Siirtolapuutarha-munakupit ovat Pojalle, kun taas Unikko-muki ja Siirtolapuutarha-teemuki mulle. Kulho on yhteinen toive, sillä jo olemassa oleva kulho on aina sitä tarvittaessa pesussa, täynnä makaroonilaatikkoa tai jotain muuta.
     Kuten jo aiemmin sanoin, Poika on kovasti legojen perään. Erityisiä suosikkeja ovat kaikki, jotka liittyvät hälytysajoneuvoihin tai Star Warssiin. Legojen lisäksi poika tarvitsisi uuden Kånkenin. Tällä kertaa pitäisi saada ihan tavallisen kokoinen Kånken ja punaisena. Poika ei tästä tarveesta vielä tiedä, mutta onneksi Äiti on skarppi. Tämän lisäksi tuo Jokapoika-paitoja rakastava lapseni on minä hetkenä hyvänsä kasvamassa ulos molemmista Jokapoika-paidoistaan, ja koittaa pitää niitä aina tilaisuuden tullen.
     Rakas Joulupukki. Olen mielestäni ollut tänä vuonna ihan suht kiltti, tehnyt läksyni (okei, osan tosi myöhässä mutta kuitenkin) ja niin edelleen. Toivoisin midi-kokoista Marimekon pussukkaa ja esiliinaa. Myös Marimekon Tiia-mekko olisi ihana, mutta sen voin Pukki noutaa itsekkin alennusmyynneistä.

Älä rasita itseäsi.
Ja ota vielä yksi pipari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!