3.3.2012

Maaliskuu


Ruokakauppoihin alkaa ilmestyä mitä ihanampia kukkia! Tällä viikolla mukaan lähti narsisseja hintaan 99snt/ruukku.

Pojan mamman (isän äidin) syntymäpäivä on ensiviikolla. Ompelin hänelle oikealla olevan kassin (tahdon itellenikin tollasen!), Poika piirsi kuvan (,jossa oli peikkoja, mehiläisiä, tulivuoria, muutama kettu, lentokoneita ja vaikka mitä!) ja livahtipa lahjakassiin vielä minipaketti konvehteja, ruukku narsisseja ja pikkuriikkinen pussi manteleita. Nyt on muuten oikea hetki käydä ostamassa lahjakasseja! Tiimarista löyty tosi halvalla (=alle eurolla) hyviä isohkojakin kasseja.

Löysin muistikortiltani vasemmalla puolella olevan kuvan. Se on otettu 30.4.2009, eli melkein kolme vuotta sitten. Poika on muutama päivää vajaa 6kk ja mä kuukautta aikaisemmin ajokortin saanut 18-vuotias. Kuvia Pojan vauva-ajoilta on aina hieman outoa katsoa; samalla Poika näyttää niin suloiselta ja pieneltä ja muuta, mutta samalla ajattelee, miten erilaista elämä tuolloin oli. Nyt alkaa taas mennä liian filosofiseksi...
Oikeanpuoleinen kuva on otettu torstai-iltana salaa isoksi kasvaneesta irvistelijästä.

Ostin tosiaan viime viikolla niitä kenkiä Skopunktenista (kirjotinkohan ton oikein?). Uudet kengät näkyvät vasemmalla ja oikealal on Pojan tämän vuoden tennarisaldo vasemmalta oikealle:
  • Punaiset tennarit, koko 26, Skopunkten. Nämä menevät heti käyttöön kunhan saadaan tuo lumi pois.
  • Siniset tennarit, 26, H&M. Nämä pääsevät myös heti käyttöön.
  • Omena-tennarit, 28, Marimekko. Nämä ovat hitusen (1-1,5cm) isommat kuin edeltävät, eli pääsevät käyttöön luultavasti loppukesästä. Kylläpä Marimekolla on muuten pieni mitoitus.
  • Kaupunkilaistennarit, 27, H&M. Nämä ovat koko joukon isoimmat kengät ja pääsevät luultavasti käyttöön aikaisintaan loppusyksystä ja sitten venähtää ensi kevääseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!