4.3.2012

Palkkapäivä ja alennuskuponki Marimekkoon ovat vaarallinen yhdistelmä

Otsikko on totta, hyvin totta. Palkkapäivä luo illuusion siitä, että sulla olisi valtavasti rahaa käytettävänä hömpötyksiin. Asiaa ei auta yhtään jääkaapin ovessa kiljuva Marimekon alennuskuponki. Miten voi aina olla, että rahattomana Marimekosta löytyy kaikkea ihanaa ja ideoita on vaikka muille jakaa, mutta palkan tullessa ja alennuskuponki kädessä päättäminen on niin vaikeaa? Onkohan se nuukuutta vai mitä? Yllä näkyy mitä perjantaina lähti mukaan.
 • Rekka-paita. Ihanaihanaihana ♥ Hinnasta ei sitten puhutakkaan...
 • Peltipurkki. Hitsi, miten en yhtään muista ton kuosin nimeä... Akka? Eukko? Marimekon sivut paljastaavt nimeksi Muija. No, lähellä oltiin.
 • Se kulho! ♥ Räsymatto-kulho on ollut yksi mun kuolauksen kohteista ja nyt se on mun keittiössä! Mietin olisiko soveliasta istuttaa siihen rairuohoa, jotta se olisi koko ajan esillä... Voi että se on kaunis. Noita vois hommata useampia.
 • Bo boo -kuosiset sukat. Paidalle piti saada kaveri ja kassalle lisää hintaa. En oo ikinä maksanu noin paljona sukista enkä maksa enää ikinä noin paljoa sukista!
 • Nanuk-peltirasia. Voi Nanuk! Olisin halunnut kuosista kangaskassin, mutta kassien kuosivalikoima oli ihan mitätön. Vielä joskus...
PS. Ostin melkein epätoivossani Karkulaiset-kangasta 2,5metriä. Joku päässä sentään sanoi "EI!", sillä hintaa taisi olla jotain 30€ metriltä. Se iso Karkulaiset sopisi kyllä valtavan hyvin meidän olohuoneeseen. Mietintämyssyyn mars.

2 kommenttia:

 1. Saanko kysyä mitä nuo Bo boo-kuosiset sukat ja paita maksavat, jos satut muistamaan..?

  VastaaPoista
 2. En taida yhtään kyllä muistaa :/ Mutta kalliit olivat sukiksi ja taisivat hajotakkin aika nopeasti...

  VastaaPoista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!