Banaanikakkua tehdessä on tärkeää noudattaa seuraavia vaiheita:
- Totea, että jääkaapissa on hyvin tummia banaaneja. Päätä tehdä niistä banaanikakku.
- Huomaa, että olet jälleen hukannut kakun ohjeen.
- Soita jälleen äidillesi ja pyydä ohjetta.
- Ohjeen saatuasi noudata sitä suurpiirteisesti. Muista jättää osa aineksista pois ja sooloilla mittayksiköiden kanssa.
- Hups on juuri sopiva määrä vaniljasokerille ja leivinjauheelle.
- Viimeistään tässä vaiheessa on hyvä muistuttaa itseään siitä, että äiti tekee aina parempaa banaanikakkua.
- Muista kytätä kakkun paistumista koko ajan ja kirota pitkää paistoaikaa ja kakun vaaleutta.
- Unohda, ettei 5-vuotiaasi pidä tekemästäsi banaanikakusta, ja että joudut syömään koko kakun itse.
- Totea kakun olevan itseasiassa oikein hyvää.
- Toista pari kertaa vuodessa.
Loistavaa :D en muuten ole ikinä maistanut banaanikakkua, pitäiskin koittaa.
VastaaPoista