16.9.2011

PS, i love you!

Hehkutettuani PS-kaappia täällä törmäsin mokomaan huuto.netissä. Kaappi löytyi Helsingistä ja hintaa sille kertyi 29€. Sain siis samalla Helsingin reissun, pikapiipahduksen Espoon IKEAssa ja korvaamatonta kokemusta Helsingin neljän ruuhkassa ajosta. Kaapin päältä löytyy seuraavia asioita vasemmalta lähtien:
  • Peltinen tynnyri Espoon IKEAn löytöpisteestä hintaan 8€
  • Tomaatin ruukkuna toiminut vanha kattila. Taloyhtiön kierrätyspisteestä 0€
  • Kanerva ja peltinen ruukku Prismasta, hintaa yhteensä 3,95€
  • Kukkapenkistä pelastettu mysteeritomaatti (edellisen asukkaan istutuksia?) IKEAn ruukussa, 2,95€
Meillä oli tänään Pojan kanssa pation siivoustalkoot. siis järjestelin ja harjasin ja Poika leikki. Nuo laatikossa kasvavat kasvit ovat muuten paprikoita. Ei, niistä ei ole tullut yhtään paprikaa tänä vuonna, mutta kukat ovat ihan kivoja... Jospas pelastaisin ne(kin) sisälle talven ajaksi.
Yksi syy miksi rakastan tuota kaappia on se, että sinne sisälle saa kaikki rojut (=lelut, ruukut, ym) ja sen saa lukkoon.
Mysteeritomaatti pääsi kukkapenkistä ruukkuun ja keittiön ikkunalaudalle.
Etualalla kasvaa vadelmapensaita, mansikoita, samettikukkia ja kehäkukkia.

Kaksplussassa tai Meidän perheessä vilahti Lindexin pandapipo ja pakkohan sellainen oli saada! Ensin ajattelin, että ostan sen Pojalle, mutta taidankin pitää tämän itse... Tai katsotaan. Voihan olla, että käytämme sitä molemmat :)
Tätä ei olisi kyllä vaikea kopioida... Musta pipo näyttäisi hyvältä jos pohjaväri olisi jokin shokkiväri, esim neonvihreä.
Mun pitäisi tänä viikonloppuna lukea länsimaisen kirjallisuuden tenttiin ja väsätä pari ruotsin ainetta, mutta mitä tapahtuu? ompelen ja siivoan ihan hulluna. Yllä päärynätyyny numero kaksi. unohan aina kangaskaupassa käydessäni ostaa niitä vihreitä vetoketjuja, joten laitoin siihen sinisen. Pitäs varmaan treenata enemmän vetoketjun ompelua kun tosta tuli taas sysiruma! Pahimmat kohdat sain piilotettu onneksi napeilla ;D
Muistatteko, kun puhuin siitä mummoltani saamasta kukkakankaasta? No löysin niistä sen toisen! Päätin, että toisen säästän ja toisesta tulee tyynyjä ja pari taulua. Yllä ja alla ensimmäinen kukkatyyny. Toinen puoli on mummolta saadusta lakanasta ja täyte vanhasta tyynystä. Kierrätyksen helmi siis.
Ja Poika tykästyi siihen heti! Poika muuten rakastaa tuota kangasta ja se on ollut mukana hänen prinsessaleikeissään (Poika kietoo itsensä kankaaseen ja ilmoittaa olevansa prinsessa. Äiti saa kuulemma olla kuningasprinssi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!