5.9.2011

Hi hippie!

Parin päivän sairastamisen aikana mä opettelin taas kutomaan! Ensimmäinen työ oli tietysti taas suuruudenhullu, eli jättikokoinen Hippipipo. Lanka on 7 veljestä raita sateenkaari ja puikot taisivat olla nro 7. Tyyli 2 oikein 2 nurin. Silmukoita 100 ja niitä sitten kudotaan ja kauan! Mutta lopputulos on iloinen ja superlämmin

Pojan kuraleikit.
Pojan huone sai tänään uuden järjestyksen, jonka avulla saatiin nipistettyä Pojalle hieman lisää leikkitilaa.
Mut voi julistaa terveeksi viimeistään siinä kohti, kun saan kimmokkeen leipoa jotain. Tänään se jotain oli brownieta.
Poika on päiväkodissa oppinut tekemään tälläisen ilmeen. Mielestäni ilmeily on vallan söpöä ja usein meitä onkin kaksi ilveilijää (oli paikka mikä tahansa).
Viimeisenä jotain ihanaa (kaikki tuntuu olevan tänään ihanaa?) eli mummoltani saama kangas (=retroverhot). Kukkien halkaisija on 42cm. Muistaakseni kankaita on kaksi, mutten löydä toista mistään... Tahtoisin tehdä toisesta kankaasta tyynyjä. Siis niin, että kukka leikataan irti 2-3cm varoilla ja taustaksi esim. jotain vanhaa lakanakangasta. Toisaalta en millään raaskisi leikata kangasta. Kukat ovat mielestäni liian isoja mekoksi. Ehkäpä mä vaan odotan vielä sopivaa inspiraatiota... Tämän kankaan kohdalla rima on huikean korkealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!