30.8.2011

Good taste comes from Sweden?


Uuden IKEA-kuvaston kunniaksi aloin tekemään haaveilukollaasia. Neljännen kuvan kohdalla aloin miettimään mikä tässä nyt on outoa... No, kaikki tuotteet olivat ruotsalaisia! Mutta täytyyhän se myöntää. Skandinaavialainen design puree, varsinkin muhun, ja ruotsalaiset jättiketjut ovat tuoneet sen kaikkien esille, esimerkkeinä H&M ja IKEA. Mutta tässä ne nyt sitten ovat, haaveitteni ruotsalaiset:
  • Veronica Maggio tuntuu olevan Ruotsin Jenni Vartiainen. Mahtavamahtava levy, joka odottaa ostamistaan. Alettuani kuuntelemaan Maggiota olen huomannut, että "Hei, ruotsi ei oikeasti kuulostakkaan ihan oksennukselta!". Riikinruotsi on itse asiassa oikein hyvän kuulosta.
  • Sockerärt-kannu on varmaan ikuinen kuolaukseni kohde. Koskakohan saan hommattua sen...
  • Marabou Daim. Hih hih, yksi suosikeistani. Tai no, mikäköhän suklaa mulle ei maistuis... Sillon kun asiat on huonosti ja seinät kaatuu päälle tai suomalaiset suklaat ei vaan riitä, haen kaupasta Maraboun levyn.
  • IKEA PS-kaappi. Olen kuolannut tätäkin jo monta vuotta keksimättä mihin sen laittaisin. Nyt keksin! Patiolle tietysti. Kaapin ovet ovat lukittavat ja kaappi kestää istumista. Päälle vain joku pehmuste ja se oli siinä. Saan kaikki rumat puutarhavehkeet pois silmistä ;)
  • H&M neule. Näin ton kaupassa joskus loppukesästä, enkä ostanut ja nyt sitten kaduttaa. Ai kui? No se on loppu joka liikkeestä ja nettikaupastakin vielä!
  • Skurar-amppeli. Nämä ovat ihania, sokerisen suloisia ja juuri sopivia pation koristeeksi. Vielä kun keksisi mitä niihin laittais...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!