1.8.2011

Suuren sisustusrumban tuloksia

Puhuin tuossa pri postausta taakse päin, että ajatuksena olisi laittaa sisustus uusiksi. No nyt se on toteutettu ja koska sain kännykkäni huollosta perjantaina, lopputulos on myös kuvattu. Vanha makuuhuone päätyi siis Pojan huoneeksi:
Poika rakastaa omaa huonettaan ja on varsin ylpeä tikapuusängystään. En saa lukea enää edes iltasatua, sillä hän tahtoo lukea sen itse omassa sängyssään. Pojan voi löytää myös keskellä päivää sängystään lukemassa.
Äidin huone:Huuto.netistä saapui Pojalle tänään uusi Marimekon paita. Jonkun mielestä paita voisi olla neitimäinen , mutta mielestäni se huutaa kaverikseen mustia pilleja ja pientä puvuntakkia. Pojalle voisikin hommata/tehdä mustat pillit. Hmmm....
Viimeinen kuva on tämän päivä uimarantakeikalta. Eväänä oli torilta ostettuja punaisia viinimarjoja, nektariineja ja banaani plus päärynämehua. Viihdyttiin taas monta tuntia ja huomenna voidaankin sitten etsiä niitä rusketusraitoja.

PS. Gallupin perusteella sellainen "Kysy, niin vastaan"-postaus olisi haluttu, joten kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen rusettikaktus (ät) gmail.com . Osoite on luonnollisesti ilman noita välilyöntejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!