2.8.2011

24h

Sadonkorjuun juustokakku. Pohjaan kaardemummaa ja sisukseen paaaljon vaniliinisokeria, päälle tuoreita vadelmia ja punaviinimarjoja torilta.
Mä tein sen vihdoin!! Jääkarhu on siis joskus ostamastani Marimekon tyynyliinasta, toinen puoli on vanhasta lakanasta ja sisus vanhasta tyynystä. Kierrätyskarhulla on pituutta kunnioitettavat 48cm.
Ostin perjantaina IKEAsta kaksi kappaletta 40cmx60cm tyynyjä Pojan huoneeseen. Toinen niistä sai tänää päärynäpäällisen vähän erikoisella vetoketjuratkaisulla, sillä tarkkasilmäisimmät huomasivatkin ehkä jo, että tyynyssä on yhden pitkän vetoketjun sijaan kaksi lyhyttä vetoketjua. Vetoketjut ovat päätyneet omistukseeni kirpputorilta vuonna nakki&papu. Toinen tyynynpäällinen on vielä tekemättä, koska en löytänyt sopivaa vetoketjua siihen. Loistava syy piipahtaa kangaskaupassa...
Ensin ajattelin tekeväni lopusta päärynäkankaasta mekon, mutta mutta.... Keksimäni malli sai minut näytämänä n. 20 kiloa painavammalta kuin olen, joten päätin tehdäkkin hameen. Katsotaan miten saan sille edes pientä katu-uskottavuutta. Riittävätköhän tähän edes maiharit...
Huusin huuto.netistä Pojalle vanhan säkkituolin hintaan 5€. Tänään seurasi operaatio Tuolin kotiin noutaminen, eli bussilla keskustaan ja siitä n. 2km kipitystä määränpäähän. Paluumatkalla keräsimme hieman huvittuneita katseita erikoisen kuljetuksemme takia, mutta selvisimme kotiin vaivattomasti. Pojasta säkkituoli vaunujen katolla oli riemastuttava ja itseäni miellytti ajatus päästä testaamaan Cath Kidsonin säkkituoliohjetta kirjasta Sew!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!