14.8.2011

10 päivää ostoksia

Lähdettiin Pojan, äitini ja serkkuni kanssa Keski-Suomeen 4. päivä. Kotiuduin 9. päivä (koska koulu alkoi 10. päivä) ja Poika palasi kotiin tänään. Nämä 10 päivää sisälsivät kaupoissa kiertelyä, löytöjä ja paljon ulkonasyömistä. Ja sitten asioita, jotka lähtivät mukaan:
Poika sai Tuurista Marimekon mansikkavuoret-paidan(15€) ja muumikupin jossa oli Nuuskamuikkunen (11€?). Viitasaarelta ostin Pojalle Marimekon omena-kengät (19€).
Jukka Poika löytyi Tuurista, Jenni Vartiainen Viitasaarelta ja PMMP Raisiosta.
Ostin itselleni viimein kalenterin. Olen aina ollut (tai ainakin epäillyt olevani) huono kalenterin pitäjä, joten en ole omistanut kalenteria vuosiin. Ostin ensimmäisen Marimekon penaalini ikinä Nuutajärveltä. Mukaan tarttui myös pillerirasia, jonka ostmaista olen miettinyt jo kauan (Hassua, sillä se maksaa alle 5 euroa....).
Olen kova kuluttamaan tennareitani puhki ja vaikka matka sujuikin hyvin rikkinäisten tennareitten ja ehjien Haitten voimalla, niin tarvitsin lisää kenkiä. Mummoni osti minulle yllä olevan kolmikon. Kuten kenkien kunnosta voi päätellä, ne ovat päässeet kaikki jo käyttöön.
Voi Turku. Honey, I'm home!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!