30.9.2011

Viikonlopun kuvia ja NE!!

Viime viikonlopun tavoitteena oli lukea lukion psykologian kolmoskurssin kirja tiistain tenttiä (vai koetta? en edes tiedä kumpia ne on, mutta tuskin sillä on väliä....) varten. 25 sivua jäi maanantain puolelle. Yllä kuva mun lukunurkastani.
Tein pienen korjausliikkeen pation järjestyksessä...
Mähän puhuin viimeksi niistä Teema-lautasista. No, äitini soitti sitten mulle, että Turun Iittalan tehtaanmyymälässä on erä Teema-astioita Ota 2, maksa 1 -tarjouksessa. Pakkohan sinne oli mennä ja yllä tulos, eli 8 kappaletta lautasia (halkaisija 21cm) alle 40€. Ekaks ajattelin, etten osta noin montaa kun ei meillä ole ikinä noin paljon ihmisiäkään kylässä, mutta totesin sitten, että eipähän tarvii pestä astioita niin usein ;D Tehtaanmyymälästä sai muuten mukaan sellasen ison muumijulisteen, joka meillä teipattiin Pojan vaatekaapin oveen.
Tämä kuva on lauantailta. Poika syö katkarapu-kurkku-omenavartaita. Noi katkaravut on valkosipuli-yrttimarinoituja ne tulevat pakastealtaasta. teen aina liian vähän noita vartaita, me syödään meinaan niitä Pojan kanssa kilpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!