18.10.2013

Huuto.net ja Marimekko

Kuten moni tietää, mulla on pikku fiksaatio Marimekon raitapaitoihin. Olin suunnitellut kesästä asti, että pitäisi saada kaikki marit samaan kuvaan ja tänään se päivä vihdoin tuli. Okei, tästä uupuu ainakin 3 raitatuotetta (2 oli pesussa ja yksi mulla päällä. Pojan sängyn altakin saattaa löytyä vielä muutama). Ylpeydekseni voin sanoa, että vaikka tässä huushollissa on näin äkkiä laskemalla 42 (??????????????) Marimekon vaatetta, mä olen ostanut niistä vain 6 uutena. Muut ovat kulkeutuneet meille huutiksesta, Uffilta, Mimmilta, Manhattanilta ja sukulaisilta. Oikestaan mun fiksaationi on siis paitsi esteettisesti valtavan miellyttävä, mutta myös ekoteko. Nuo paidat kun eivät mene miksikään, ja hajonneistakin teen vaikkapa pipoja. Voin siis hyvillä mielin jatkaa harrastustani ja vaatettaa vielä lapsenlapsenikin raitoihin. Hih.

Laitoin muuten huutikseen Pojan vanhoja vaatteita ja parit sipsipussipussit. Klik

4 kommenttia:

 1. Ymmärrän :)

  Välillä tuntuu, että olen kävelevä Marimainos. Sukkahousut, mekko ja kassi olalla. Takkikin on. Tänään ensimmäistä kertaa päällä, ihana. Ja kotona nuo taulut ja lakanat lemppareita. Ensi viikolla Ystiksiin.

  VastaaPoista
 2. Tuohon Marimekon kestävyyteen ei voi muuta ku nyökkäillä.
  Nimimerkillä: "äidin teiniaikojen maripaidoissa täällä viiletetään"

  ps. Välillä tosin toivoisi, että menisi rikki, niin voisi pistää pois uusien tieltä... :D Aina välillä kun pistää syrjään, niin tuntuvat taas kuin uusilta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ikinä nähnyt omalla äidilläni yhtäkään marimaitaa, yksi bleiseri sillä taitaa olla. Mä voin Sofi ottaa hoitoon sun maripaitoja jos sua kyllästyttää ;)

   Poista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!