28.10.2013

Lämpöä tulevaan talveen, osa 1

Toppapuku Polarn O. Pyret 119€ | Huppari ja housut H&M 24,95€ | Topattu maihinnousutakki 39,95€
Kurkistusaukko2-pyjama Marimekko 34€ | Bokserisetti H&M 9,95€ | Hälytysajoneuvot-paita Småfolk 25€
Silmää miellyttävien talvivaatteidein metsästäminen jälkikasvulle sopivaan hintaan taitaa olla nykysuomalaisen sisun malliesimerkki. Jos puku on hyvännäköinen, se maksaa maltaita. Jos puku on halpa, se ei miellytä silmää. Kävimme tänään Pojan kanssa toppapukuneuvottelua ja päädyimme punaiseen, joka oli Pojan toivelistalla kakkosena heti mustan jälkeen. Musta ei tule kysymykseenkään, koska Turun talvessa on lunta ehkä kuukausi. Loput ajasta täällä on vain pimeää. Näkyvyydellä on kuitenkin hintansa, sillä kaunis punainen toppapuku maksaa 119€ ja se musta olisi maksanut H&M:llä 59,95€. Toivotaan, että veronpalautukset tulevat ennen kunnon pakkasia, ettei mun tarvitse pyörtää päätöstäni... Sanoin kyllä Pojallekkin, että jos voitan lotossa, ostan hänelle sen Mini Rodinin ihanan pandapuvun.
Poika hyppi riemuissaan nähtyään tuon luurankosetin ja maihinnousutakkikin tuntui miellyttävän. En tiedä millainen show tuosta Hälytysajoneuvot-paidasta olisi saatu. Se on meinaan sen verran poikamainen, että taidanpa tilata moisen pukin konttiin. Supersankaribokserit myös suorastaan huutavat Poikaa!
Marimekon pyjama on puhtaasti äidin valitsema. Kyllähän se Pojalle sopisi ja kyllähän Poika viihtyykin iltaisin pyjamassa, mutta tuskimpa Purkistusaukko olisi Pojan ensimmäinen valinta Marimekonkaan valikoimasta. Jos Pojan päästäisi vapaasti valitsemaan jotain Marimekon valikoimasta, niin hän ottaisi luultavasti jotain jossa on autoja tai raitoja, tai sitten Siniverinen-kangasta, joka tuntuu kovasti miellyttävän pikkumiehen silmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!