28.11.2010

Hey it's sunday! ....again??

Sinne meni taas yksi viikko. Aika tuntuu kuluvan niin nopeasti. Viikko kysymyksen perusteella blogiin kaivataan lisää vähän kaikkea, erityisesti juttuja Pojasta ja musta. Seuraavan viikon kysymys kuuluu "Annatko itsetehtyjä joululahjoja?" Ajattelin tehdä aiheesta ideointi/ohje postauksenkin joulukuun alussa.

Käytiin Pojan kanssa ostoksilla. Purkki ja laatikot ovat Hansan outlet-Tiimarista. Yhteensä ne maksoivat 7,47€. Kynät ovat myös Tiimarista 1,99€. Lahjapaperit ovat ihanasta pikkuputiikista nimeltä Rusetti, joka sijaitsee Hansatorin Akateemisen välissä. Rullissa on 2 metriä paperia ja ne maksoivat 2€ kappaleelta. En tiedä huomasitteko, mutta nuo valkoiset möykyt ovat sydämiä.
Ja koska sain lahjoja valmiiksi, uudet paperit ja laatikot piti heti ottaa käyttöön! Voin tehdä joulun jälkeen sellaisen "Mitä sitä tulikaan annettua lahjaksi"-postauksen :D Pitäisi vielä ostaa valkoista lahjanarua ja askarrella nimikortit paketteihin.
Puhuin eilen niistä paidoista ja kankaista. Ylhäällä on nyt se mistä puuttuivat helma ja tikkaukset. Sain sen viimeisteltyä tänään. Lisäksi leikkasin sen toisen paidan, mutta vanha täti, eli rakas ompelukoneeni, sanoi sopimuksensa irti. Mä onneton kun en ole muistanut öljytä sitä piiiiitkään aikaan, niin kone ilmoitti että hänhän ei tee enää tikkiäkään ennen kuin paikat on hoidettu. No, kyllähän mä sen koneen öljyän heti ku muistan minne laitoin ompelukoneöljyn..... Ei näin.
Mutta pallopaidan jämäkankaista syntyi Pojalle bokserit pelkällä saumurilla! Jostakin syystä Blogger käänsi kuvan pystyyn... No, ei ehkä ole maailman kamalin asia.
Lopuksi pieni taiteilija esittelee uusinta teostaan. Kuva pääsee seinälle heti kun saan jostakin aikaa ja rahaa hommata hyllyjä ja muuta pientä kivaa. Tällä hetkellä se majailee stereoitten päällä seinään nojaten. Poika muuten rakastaa painaa kättensä kuvia! Haaveilen jo paidoista, joissa on pienien käsien kuvia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!