21.11.2010

Sunnuntai

Sunnuntait ovat meillä hömppäpäiviä, joina äiti ompelee ja Poika leikkii ja käymme kaupoissa ja löhöämme pitkään sängyssä. Tänä sunnuntaina olen ommellu aika kasan ylhäällä näkyviä heijastimia. Niitä on 17 kappaletta, ja niihin on taakse ommeltu hakaneula. Mielestäni ne ovat vallan suloisia.
Poika oli perjantain ja lauantain välisen yön isällään, joten päätin lauantaina lähteä kiertelemään kauppoja. En voinut vastustaa Marimekkoa ja sieltä löytyi aivan pojan näköinen paita. Hintaa paidalla taisi olla 39€, eli aivan liikaa opiskelijabudjetilleni. Mutta ehkäpä paita löytää tiensä meille joulun jälkeen, tai jopa jouluksi.
Kuolattuani Marimekon tuotantoa, suuntasin UFFille, jossa minua odotti yllä oleva huivi. Hintaa 6€, eli oikein sopivasti. UFFilla oli myös ihania venäläishuiveja, mutta kyllä niillä oli hintaakin. 16€! Se on aika paljon käytetystä huivista... Tosin tiedän, että ne huivit myös säilyvän monta sukupolvea oikein hoidettuina.
Päätin eräänä päivänä pestä valtaosan talon tennareista. Koneeseen päätyi kaksi paria tennareitani, sekä kaksi paria Pojan tennareita. Koneessa pestävät kengät ovat hieno keksintö, mutta niiden kuivatus on aina ollut ongelmallista. Tällä kertaa teinkin tennarimobilen, eli jätin tennareitten nauhat kiinni viimeisistä rei'istä, käänsin lapun niiden alta ulos ja solmin kengät nauhoista IKEAn kuivausmustekalaan. Toimii! Kuva on vasemmalla. Oikealla taas on tennarit, jotka laitoin myyntiin huuto.nettiin. Ne löytyvät täältä http://www.huuto.net/kohteet/ruudulliset-kolme60-tennarit-koko-37/157334087
Jostakin kumman syystä Pojan vaippa vuotaa silloin tällöin öisin. Ompelin siihen kuvassa näkyvän suojuksen Myllymuksun PUL-kankaasta, jota löysin kaapistani.

Blogi sai tänään myös viikkokyselyn! Ensimmäisessä gallupissa tiedustellaan, mitä lukijat kaipaisivat blogiin, esim. enemmän ompeluksia, ohjeita, juttuja pojasta ym. Rohkeasti vastaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!