20.11.2010

Mihin aika katoaa?

Rakkaat kaksi lukijaani. Olen pahoillani tästä blogauskatkoksesta ja koitan olla tästä eteenpäin parempi blogaaja :) Sitten onki aika esitellä mitä me ollaan Pojan kanssa tämän katkoksen aikana tehty.

Näin jossakin blogissa, miten joku oli painanut vanhoilla c-kaseteilla. Tietysti tahdoin myös kokeilla, ja suuruudenhulluna ihmisenä painoin koko kaksimetrisen trikookankaan. Vasemmalla näkyy kangas, keskellä Poika esittelemässä paitaansa ja oikealla sitten minä.

Voi lahjat! Poika täytti kaksi lokakuun alussa ja sai vanhemmiltani lahjaksi kaksi nukkea, sekä aivan ihanan nukenpinnasängyn, joka näkyy oikealla. Äitini löysi sen kierrätyskeskuksesta(?), isäni korjasi sen ja he vielä maalasivat sen toiveestani keltaiseksi.


Isäni sai isänpäivälahjaksi ukki-paidan. Hän oli puhunut ukki-paidasta jo monta vuotta, joten tuunasimme Pojan kanssa hänelle sellaisen. Kuvissa näkyy paidan etupuoli. Takapuolen kuvat hävisivät jonnekkin...
Nuorempi siskontyttöni täytti vuoden, joten ompelin hänelle pinkin tyllihameen. On kuulemma ollut mieluisa.
Poika pääsi "auttamaan" äitiä suklaamuffinssien leipomisessa.
Ja viimeinen kuva. Voi olla, että mietitte mitä tuo lattialla oleva sininen on. No, se on tekstiilitussia, joka lähtee lattiasta (ja pöydästä) käsidesillä. Käsidesillä saa myös lyijykynän pois ovista, pöydistä ja seinistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!